Відбудеться тренінг для адвокатів Чернігівської області

Відділення Асоціації правників України у Чернігівській області спільно з Радою адвокатів Чернігівської області запрошує адвокатів Чернігівської області взяти участь у тренінгу на тему: «Досудове розслідування економічних злочинів: тактика та стратегія захисту».

Мета тренінгу – підготовка адвоката до захисту клієнта при так званому «фактовому» провадженні, тобто, коли відсутня підозра в скоєнні злочину. Зазвичай це відбувається при розслідуванні економічних злочинів. У таких справах клієнти стикаються з обшуками, допитами, арештами рахунків і майна.

Завдання тренінгу: навчити адвоката працювати наосліп, тобто з мінімальним об’ємом інформації в кримінальному провадженні. Навчитись будувати тактику і стратегію захисту клієнта, а також мінімізувати ризики блокування його бізнес-процесів.

Доповідачі:
Галина Якуба, Голова Ради адвокатів Чернігівської області.
Андрій Миланич, Голова Відділення Асоціації правників України у Чернігівській області, керуючий АБ «Миланич та партнери».

Тренер:
Денис Овчаров, керуючий партнер АО «Овчаров та партнери».

Реєстрація: http://bit.ly/31traoc

Кількість учасників заходу обмежена.
Підтвердження участі у заході буде надіслано на пошту, вказану при реєстрації.

Реєстрація триває до 14:00 10 лютого 2020 року. Участь у заході безкоштовна.

Місце проведення: м. Чернігів, проспект Перемоги, 139, конференц-зал, 2 поверх.

За додатковою інформацією щодо заходу звертайтесь до організаторів за тел.: +380(68) 865-99-51. Контактна особа – Андрій Миланич.