Вітання з Днем Незалежності України!

Шановні адвокати! Вітаємо вас з найбільш визначним святом кожного громадянина – Днем незалежності. 

День за днем ми відбудовуємо свою власну державу, відроджуємо забуте роками відчуття господаря на власній землі, закладаємо підвалини майбутнього для наших дітей.

Вже багато років як 24 серпня з офіційної дати перетворюється в найбільше, головне свято України. Сьогодні всі ми сильніші, ніж учора. Те ж саме стосується й незалежності адвокатури як правового інституту. Нас не можна поневолити чи зламати. І разом – ми, дійсно, сила: чи то в судових баталіях, чи то на полі бою.

Сьогодні ми і досі змушені, як і багато попередніх поколінь українців, відстоювати нашу незалежність із зброєю в руках. Життя тисяч наших братів і сестер – та ціна, яку платить Україна, щоб відстояти свій суверенітет і своє право самостійно обирати своє майбутнє.

Наша незалежність – реалізована, а не формальна, – це успішна українська держава. Ми маємо захистити нашу землю і здійснити глибинні перетворення у нашій державі, які забезпечать сталий економічний поступ і інтеграцію в європейський та євроатлантичний інтелектуальний, економічний, правовий і політичний простір.

Щиро вітаємо Вас із Днем незалежності України! Це свято передає дух патріотизму та гордості за свою націю, яка, пройшовши випробування, створила свою незалежну державу, знаменуючи єдність, міцність волі і духу українського народу в усіх куточках нашої країни. Від усієї душі зичимо Вам та Вашим рідним міцного здоров’я, миру, добра, щастя, достатку, щедрої долі та подальших перемог в усіх справах.

Слава Україні!