Курс адвокатської майстерності (мистецтва захисту у кримінальній справі)

Доповідачі: Ярослав Зейкан
Організатор: НААУ
Місце та час проведення заходу: 3 та 4 вересня 2016 року з 11 до 16 години за адресою: 14017, м. Чернігів, вул. Щорса, 19 (зал для засідань Новозаводської районної у місті Чернігові ради)
Початок реєстрації: 10-00

Національна асоціація адвокатів України оголошує про проведення чергової серії дводенних майстер-класів на тему: “Курс адвокатської майстерності (мистецтво захисту у кримінальній справі)”, які відбудуться 3 та 4 вересня 2016 року в місті Чернігів.

Метою тренінгу є формування та вдосконалення основних навичок роботи адвокатів на стадії досудового слідства та під час участі захисника у суді. Майстер-клас проводить відомий український адвокат, Голова Комітету законотворчих ініціатив з питань адвокатської діяльності Ярослав Зейкан.

Реєстрація учасників відбудеться через Раду адвокатів Чернігівської області.

Участь у тренінгах безкоштовна; по завершенню заходу учасники отримають сертифікати про підвищення кваліфікації.

Реєстрація учасників проводиться Радою адвокатів Чернігівської області за тел. (0462) 676-258 або повідомленням про участь на електронну адресу (rada_advokativ_ch@ukr.net).
Участь у тренінгах безкоштовна, по завершенню заходу учасники отримають сертифікати про підвищення кваліфікації (8 балів)

Програма заходу та більш детальна інформація про проведення майстер-класу буде розміщено згодом. Слідкуйте за нашим сайтом.