Рада адвокатів Чернігівської області заявляє про тиск та втручання у роботу адвоката

Рада адвокатів Чернігівської області заявляє про неприпустимість тиску та втручання в роботу заступника голови Ради адвокатів Миколу Торбєєва, що виконує свої професійні обов’язки, з будь-якої сторони, а тим більше з боку окремих політичних сил.

Через засоби масової інформації, які знаходяться у сфері впливу однієї з політичних сил, під час судового процесу щодо встановлення підсумків голосування на 210 окрузі та про визнання голосування на виборчій дільниці гетерологічного пансіонату недійсним, почалась брудна інформаційна кампанія про начебто «фальшиві документи, що подає адвокат Торбєєв в якості доказів під час судового процесу» та про зникнення адвоката із зали суду.

Такі наклепницькі заяви не мають нічого спільного з реальністю та завдають шкоди репутації адвокатів, які надають гарантовану правову допомогу, щодня захищаючи інтереси українців.

Спроби тиску на адвокатів, які беруть участь у резонансних провадженнях, чиняться не вперше.

Ми звертаємось до Коровченко Сергія, до речі також адвоката, із проханням поважати адвокатську етику та діяти виключно в правовому полі: без наклепів та провокацій. Спроби залякування колег, тиску, втручання у їхню діяльність не матимуть жодного результату.