Рада адвокатів Чернігівської області спільно з UNBA NextGen провели зустріч у форматі круглого столу

12 лютого 2021 року відбулась зустріч у форматі круглого столу за участі регіонального представництва Молодіжного комітету НААУ – «UNBA NextGen» у Чернігівській області спільно з Радою адвокатів Чернігівської області.

Захід вітальним словом відкрила голова Ради адвокатів Чернігівської області Галина Якуба.

Доповідачами на заході були члени регіонального представництва, адвокати Дмитро Коверзнев та Анна Василенко, які розповіли учасникам про електронний документообіг, електронні реєстри та бази даних у діяльності адвоката. Учасники круглого столу мали змогу дізнатись про сфери застосування ЕДО, створення ЕД та накладення ЕЦП/КЕП, перевірку підпису, а також про тонкощі застосування «Електронного Суду» та електронних доказів.

Також з колегами-учасниками круглого столу доповідачі ділилися досвідом та навичками використання електронних ресурсів та реєстрів, а саме: Публічною кадастровою картою, ЄДРРП та Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань. Доповідачі круглого столу наочно продемонстрували можливості електронних систем та продемонстрували їх можливості, а учасники мали змогу поставити питання доповідачам щодо практичних особливостей застосування таких систем.