У Чернігові пройшов захід для молодих адвокатів (фото)

Рада адвокатів Чернігівської області та Регіональне представництво UNBA NextGen у Чернігівській області організували та провели перший спільний захід для молодих адвокатів, який відбувся 25 вересня 2020 року в готельному комплексі RiverSide в Чернігові – місті легенд, одному із наймістичніших міст в Україні.

 

Захід відкрила Голова Ради адвокатів Чернігівської області Галина Якуба.

 

Презентували Молодіжний комітет НААУ «UNBA NextGen» Голова комітету Національної асоціації адвокатів України UNBA NextGen Сергій Барбашин та Заступниця голови комітету Національної асоціації адвокатів України UNBA NextGen Катерина Ковалевська. Вони розповіли історію створення та розкрили основні напрямки діяльності комітету.

 

Модераторами заходу виступили представники Регіонального представництва UNBA NextGen у Чернігівській області – Тетяна Веремій та Катерина Ширай.

 

Тетяна Веремій анонсувала план заходів, які вже заплановано, та запропонувала учасникам заходу долучатися до розвитку Молодіжного комітету.

 

Катерина Ковалевська провела надихаючий двохгодинний семінар з підвищення кваліфікації адвокатів за темою: «Репутаційні ризики в роботі адвоката. Етичні аспекти», протягом якого розповіла учасникам про важливість професійної репутації для адвоката, з чого вона складається та як легко її втратити. Протягом заходу учасники та лектор ділились своїм досвідом один з одним.

 

Захід відвідали близько 50 учасників. Всі вони залишились задоволені, адже кожен з них не лише виокремив для себе багато корисної інформації, а й зміг поспілкуватись із колегами та поділитись своїми враженнями.