Форум «Захист прав людини у кримінальному провадженні: докази та доказування»

8 липня Національна асоціація адвокатів України спільно з Вищим спеціалізованим судом України з розгляду цивільних і кримінальних справ, проводить щорічний Форум на тему: «Захист прав людини у кримінальному провадженні: докази та доказування».

Головна ідея Форуму полягає у обговоренні представниками судової гілки влади, прокуратури, поліції та адвокатури проблематики застосування КПК. До заходу планується долучити представників Міністерства внутрішніх справ України, Національної поліції України, Національної академії внутрішніх справ України, Національної академії прокуратури України, експертні установи, суддів, прокурорів, працівників правоохоронних органів, адвокатів та незалежних експертів з кримінального процесу.

В результаті Форуму має сформуватися спільне розуміння кримінального процесу всіма його сторонами, виявленні причин порушень прав людини у кримінальному провадженні, зокрема при зборі доказів та процесі доказування, знаходженні недоліків законодавства, зокрема КПК, які потребують змін, або зміни практики застосування.

Час проведення заходу: 9.00-18.00.

Місце проведення заходу: м. Київ, проспект Повітрофлотський, 28 (приміщення ВССУ).
Контактні данні: zahistadvocat@gmail.com  телефон: 0962080607

Акредитація для представників ЗМІ: 067 506 1684

Завантажити (PDF, 579KB)